Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gaeng keo wan svinekjøtt i grønn kokoskarri

GAENG KEO WAN - svinekjøtt i grønn kokoskarri

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss grønn curry paste
  • 1 ss soyaolje
  • 4 dl kokosmelk
  • 300 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 1 dl vann
  • 100 g hermetiske bambusskudd
  • 50 g galangarot skåret i tynne skiver
  • 1 stk. i biter aubergine
  • 3 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 2 ss sukker
  • 1 stk. stor rød chili skåret i lange strimler
  • 5 stk. kaffirlimeblader rives i små biter
  • 3 ss thaibasilikum
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 766 kcal
Fett 53 g
Protein 41 g
Karbohydrater 23 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Thailandsk matkultur er kjent for de mangfoldige, gjerne sterke smakene. Denne gryteretten er intet unntak. Len deg tilbake, lukk øynene og skjenn på smakene. Du vil få en varm følelse med hilsen fra Thailand.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss grønn curry paste
  • 1 ss soyaolje
  • 4 dl kokosmelk
  • 300 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 1 dl vann
  • 100 g hermetiske bambusskudd
  • 50 g galangarot skåret i tynne skiver
  • 1 stk. i biter aubergine
  • 3 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 2 ss sukker
  • 1 stk. stor rød chili skåret i lange strimler
  • 5 stk. kaffirlimeblader rives i små biter
  • 3 ss thaibasilikum
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 766 kcal
Fett 53 g
Protein 41 g
Karbohydrater 23 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med ris eller nudler.

Du får kjøpt galangarot, kaffirlimeblader og thaibasilikum og i asiatiske matbutikker.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB12 21.12.2024 14:28:46