Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gorraasa be dama

Gorraasa be Dama - gryterett fra Sudan

Ingredienser

4  porsjoner
  • 6 stk. løk
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 4 dl vann
  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. grønn paprika
  • 300 g biffkjøtt i terninger
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts malt kardemomme
  • 1 ts malt kanel
  • 1 ss tomatpuré
  • 3 båter hvitløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det sudanske kjøkken er et ganske enkelt kjøkken, med liten bruk av krydder. Ofte er smakstilsetningene begrenset til salt, pepper og sitronjuice. Denne gryteretten har både kanel og kardemomme i seg. En spennende afrikansk gryte.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 6 stk. løk
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 4 dl vann
  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. grønn paprika
  • 300 g biffkjøtt i terninger
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts malt kardemomme
  • 1 ts malt kanel
  • 1 ss tomatpuré
  • 3 båter hvitløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne med godt brød eller ris. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB15 27.07.2024 18:36:29