Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Greske poteter

Greske poteter

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg kokefast potet

Marinade

  • 1 dl olivenolje
  • 1 stk. sitron
  • 0,5 ss tørket timian
  • 0,5 ss tørket oregano

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Greske krydrete poteter med sitron og urter er gode ferieminner for mange. De lager du enkelt selv i stekeovnen!  Disse råstekte, litt syrlige potetene passer utmerket til alle slags kjøttretter, men er kanskje aller best til lam. De er også supre på tapasbordet.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg kokefast potet

Marinade

  • 1 dl olivenolje
  • 1 stk. sitron
  • 0,5 ss tørket timian
  • 0,5 ss tørket oregano

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Potetene er gode som de er, men du kan også servere dem med en liten dipp. Vi har blandet rømme og chilisaus for den enkleste sorten dipp. Eller lag en deilig aïoli til potetene.  Greske poteter

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Potet du vil elske

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12276, server:MP-PRD-WEB12 04.12.2024 09:24:10