Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet tortilla med biff, geitost og portobello

Grillet tortilla med biff, geitost og sopp

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av storfe
  • 2 ss nøytral olje til pensling
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 3 stk. portobellosopp
  • 8 stk. hvetetortilla
  • 3 stk. hermetisk grillet paprika i skiver
  • 200 g chevre (hvit geitost) i skiver
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ta fredagstacoen til et nytt nivå! Helgrillet ytrefilet i tortilla sammen med en fløyelsmyk chevre, paprika og portobello er en smakskombinasjon de fleste vil elske.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av storfe
  • 2 ss nøytral olje til pensling
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 3 stk. portobellosopp
  • 8 stk. hvetetortilla
  • 3 stk. hermetisk grillet paprika i skiver
  • 200 g chevre (hvit geitost) i skiver

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Ved kjernetemperatur 55-60 °C er kjøttet lite stekt, 60-65 °C gir medium stekt og ved 70 °C er kjøttet gjennomstekt.
Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 16.07.2024 08:11:47