Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillribbe med coleslaw

Grillribbe med coleslaw

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g marinert grillribbe i skiver

Coleslaw:

  • 4 ss majones
  • 2 dl kefir
  • 2 dl lettrømme
  • 0,5 ts karri
  • 0,5 stk. nykål, sommerkål eller spisskål
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. syrlig eple
  • 2 ss finhakket bladpersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En frisk og god coleslaw til grillribbe - ja takk! Et skikkelig grillmåltid i amerikansk stil. Topp gjerne med en enkel hjemmelaget BBQ-saus til. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g marinert grillribbe i skiver

Coleslaw:

  • 4 ss majones
  • 2 dl kefir
  • 2 dl lettrømme
  • 0,5 ts karri
  • 0,5 stk. nykål, sommerkål eller spisskål
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. syrlig eple
  • 2 ss finhakket bladpersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Krydret grillribbe kan også grilles kun på direkte varme. Snu kjøttstykkene ofte for å unngå at de svir seg.

Server gjerne med grillet mais, syltet rødløk og enkel hjemmelaget BBQ-saus til!

Grillribbe med coleslaw

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9922, server:MP-PRD-WEB11 07.07.2024 03:09:31