Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillspyd med breiflabb

Grillspyd med breiflabb

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g breiflabbfilet
  • 3 stk. lime
  • 2 ss nøytral olje til pensling
  • 250 g aspargesbønner
  • 1 pose blandet babybladsalat á 65 g
  • 2 ss olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fisk på grillen kan være en utfordring, men breiflabb er er unntak. Med sitt faste, hummeraktige kjøtt er det perfekt å grille, og smaken er helt nydelig. Dette er enkel og uljålete luksusmat.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g breiflabbfilet
  • 3 stk. lime
  • 2 ss nøytral olje til pensling
  • 250 g aspargesbønner
  • 1 pose blandet babybladsalat á 65 g
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Å grille fisk til mange på denne måten er lurt og enkelt. Bruk fiskeslag som ikke flaker seg, for eksempel kveite, steinbit, laks og ørret. Lime kan byttes ut med sitron, løk eller andre grønnsaker.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB14 27.07.2024 14:25:00