Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grønn saus

Grønn saus

Ingredienser

porsjoner
  • 1 bunt bladpersille
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 3 ss kapers
  • 5 stk. ansjosfilet
  • revet skall og saft av 1 stk. sitron
  • 1 dl olivenolje
  • 1 ss hvitvinseddik
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 240 kcal
Fett 23 g
Protein 2 g
Karbohydrater 5 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Salsa verde - grønn saus - er nok annerledes både i farge og smak enn den du vanligvis lager. Ikke desto mindre er den kjempegod til ulike kjøtt- og fiskeretter. Sausen skal serveres kald, og holder seg fint i kjøleskapet i 2-3 dager.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 bunt bladpersille
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 3 ss kapers
  • 5 stk. ansjosfilet
  • revet skall og saft av 1 stk. sitron
  • 1 dl olivenolje
  • 1 ss hvitvinseddik
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 240 kcal
Fett 23 g
Protein 2 g
Karbohydrater 5 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Imponer med pølser til 17. mai

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12276, server:MP-PRD-WEB15 03.12.2024 18:57:08