Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hvit marsipankake med pasjonsfrukt

Hvit marsipankake med pasjonsfrukt

Ingredienser

16  porsjoner

Hasselnøttbunn:

  • 4 stk. egg
  • 180 g sukker
  • 250 g hasselnøtter , malte
  • 4 ss hvetemel , siktet
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker

Pasjonsfruktfromasj:

  • 7 stk. gelatinplater
  • 1 dl saft av pasjonsfrukt
  • 3 stk. egg
  • 1 dl sukker
  • 3 dl kremfløte

Til pynt av kaken:

  • 2 dl kremfløte
  • 500 g hvit marsipan
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 465 kcal
Fett 30 g
Protein 9 g
Karbohydrater 40 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne lekre hasselnøttkaken er fylt med deilig, frisk pasjonsfruktfromasj og dekket med hvit marsipan. De pastellfargede blomstene til pynt lager du enkelt selv. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

16  porsjoner

Hasselnøttbunn:

  • 4 stk. egg
  • 180 g sukker
  • 250 g hasselnøtter , malte
  • 4 ss hvetemel , siktet
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker

Pasjonsfruktfromasj:

  • 7 stk. gelatinplater
  • 1 dl saft av pasjonsfrukt
  • 3 stk. egg
  • 1 dl sukker
  • 3 dl kremfløte

Til pynt av kaken:

  • 2 dl kremfløte
  • 500 g hvit marsipan

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Squashkake med pekannøtter 3b
Rør gjerne noen ganger i fromasjen mens den står kaldt, slik at gelatinen ikke legger seg i bunnen av bollen.
Lag gjerne marsipanblomster selv. Kjevle ut marsipan i ønsket farge og stikk ut små blomster med en utstikker. Legg dem i en tom eggekartong slik at de former seg, og la dem tørke over natten.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11021, server:MP-PRD-WEB15 01.09.2024 01:13:51