Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Den ideelle størrelsen for grilling er en smågris er 10-20 kg. Det er mat nok til 20-40 personer. Beregn 500 g per person. Det er en fordel om grisen er steamet på forhånd. Bildet er illustrasjonsfoto og viser helgrilling av lam.
ståltrådknipetangkyllingsaks eller rosesaksutbeningsknivoppskjærsknivstor skjærefjølpensel med langt skaft2 steketermometer20-25 kg trekull
Slik forbereder du:
Slik tenner du opp:
Slik griller du:
Slik deler du opp smågrisen:
Knip av ståltråden med en avbiter etter behov.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.