Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Helstekt entrecôte er skikkelig festmat! Mørt og saftig storfekjøtt med masse smak passer til alle store markeringer. Server på enkelt vis med bakte grønnsaker og sjysaus.
Lite stekt: 55 °C, medium: 60 °C, medium pluss: 65 °C og gjennomstekt: 70 °C
Server gjerne entrecôten med en god potetmos og sjysaus, eller skei ut med bakte poteter og en skikkelig hjemmelaget bearnaisesaus.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.