Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Helstekt indrefilet av storfe gir så mørt og saftig kjøtt at det nesten smelter i munnen. Sammen med fløtegratinerte poteter, rik rødvinssaus og smørstekte grønnsaker. Enkel å lykkes med når du har mange gjester til bords!
Du kan også koke potetskivene i fløten før du setter disse i ovnen. Da trenger de mindre tid i ovnen og du kan lettere smake til blandingen før du setter den i ovnen.
Skjær indrefilet i jevne store skiver, og server sammen med fløtegratinerte poteter, smørstekte grønnsaker og rødvinssaus.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.