Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Hva med å servere en helstekt kylling på grønnsakseng neste gang du har gjester?
Bruk gjerne steketermometer. Stikk termometeret i den tykkeste delen av kyllingbrystet, se til at det ikke hviler mot bein. Kyllingen er ferdig stekt når termometeret viser 68 °C.
Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.