Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Helstekt svinecarré med gresskarpuré

Helstekt svinecarré med gresskarpuré

Ingredienser

porsjoner

Svinecarré:

  • 1 kg svinecarré
  • 4 stilker frisk rosmarin
  • 4 stilker frisk timian
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss olivenolje

Gresskarpuré:

  • 800 g hokkaidogresskar
  • 150 g rå chorizopølse
  • 50 g smør
  • 0,5 ts salt
  • ca. 1 dl vann

Romanesco med sopp:

  • 300 g romanesco
  • 200 g østerssopp
  • 1 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 100 g tørkede tranebær
  • 25 g sukkerertspirer
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 795 kcal
Fett 43 g
Protein 60 g
Karbohydrater 36 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne helstekte svinecarren er ypperlig når du skal ha gjester. Carreen er stekt med urter, og smaker utrolig godt. Server den sammen med en gresskarpuré og herlige grønnsaker. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Svinecarré:

  • 1 kg svinecarré
  • 4 stilker frisk rosmarin
  • 4 stilker frisk timian
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss olivenolje

Gresskarpuré:

  • 800 g hokkaidogresskar
  • 150 g rå chorizopølse
  • 50 g smør
  • 0,5 ts salt
  • ca. 1 dl vann

Romanesco med sopp:

  • 300 g romanesco
  • 200 g østerssopp
  • 1 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 100 g tørkede tranebær
  • 25 g sukkerertspirer
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 795 kcal
Fett 43 g
Protein 60 g
Karbohydrater 36 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Helstekt svinecarré trinnbilde

Server helstekt svinecarré med gresskarpuré, romanesco og sopp.

Du kan servere svinacarreen hel og transjere den ved bordet eller skjære den i skiver på kjøkkenet før servering.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 21.11.2024 14:59:49