Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Hjemmelaget konfekt med pasjonsfrukt

Ingredienser

1  porsjoner
  • 400 g mørk sjokolade, 52 % kakao av god kvalitet
  • 0,25 ts gull- eller kobberfarget spiselig maling

Pasjonsfrukt ganache:

  • 80 g hvit sjokolade
  • 30 g fruktsaft fra ca. 3 stk. pasjonsfrukt
  • 40 g kremfløte
  • 20 g romtemperert smør

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Hjemmelaget konfekt til jul er noe som virkelig imponerer! Temperer sjokoladen for å få en glansfull sjokolade med skikkelig knekk i. Vi har fylt den med deilig pasjonsfrukt - en syrlig og frisk ganache som står godt til den mørke sjokoladen.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

1  porsjoner
  • 400 g mørk sjokolade, 52 % kakao av god kvalitet
  • 0,25 ts gull- eller kobberfarget spiselig maling

Pasjonsfrukt ganache:

  • 80 g hvit sjokolade
  • 30 g fruktsaft fra ca. 3 stk. pasjonsfrukt
  • 40 g kremfløte
  • 20 g romtemperert smør

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Temperering av sjokolade
Temperering av sjokolade
Temperering av sjokolade
Temperering av sjokolade
Temperering av sjokolade
Temperering av sjokolade

Spiselig farge til pensling av konfektformene får du kjøpt i ulike hobbybutikker som Panduro, Cacas o.l, du kan også finne det i noen Jernia butikker med godt utvalg av bakeprodukter, eller på nett. 

Oppbevar sjokoladen i en tett boks med bakepapir mellom hvert lag.

Hjemmelaget konfekt

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB15 26.12.2024 12:22:00