Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hjemmelaget potetchips

Hjemmelaget potetchips

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. potet
  • 1 l frityrolje
  • 2 ts salt

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Potetchips smaker ekstra godt når du har laget dem selv! Pass på at du tørker dem godt før du legger dem i oljen, ellers kan det koke over! Nyfriterte potetchips passer perfekt som snacks, eller som tilbehør til en saftig biff eller hamburger.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. potet
  • 1 l frityrolje
  • 2 ts salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Eksperimenter med andre smaker - for eksempel litt paprika- eller chilipulver, eller hakket frisk rosmarin eller timian. Potetchipsene bør kun dekkes med papir for ikke å bli myke. Finner du blå poteter er det ekstra moro å lage blå chips.

Blå potetchips

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 25.11.2024 20:38:13