Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Ravioli er italiensk, fylt pasta, også kalt pastaputer på norsk. Server kjempegode ravioli med ricotta, spinat og spekeskinke til forrett eller lag dobbel porsjon til hovedrett.
Du trenger mel, egg, salt, spinat, ricotta, spekeskinke, parmesan, muskat, pepper, salvie, smør og hasselnøtter. Får du ikke tak i ricotta kan du bruke kremost naturell.
Server pastaen straks på varme tallerkener. Ha litt av smøret over rog server med hakkede hasselnøtter og revet parmesan.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.