Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Honningglaserte rotgrønnsaker er tilbehør som passer til mange type retter med stekt kjøtt, som foreksempel ribbe, svinekam og alle typer stek. Rotgrønnsakene får en herlig sødme når du steker dem med honning.
I stedet for gulrøtter og løk kan du også bruke en blanding av poteter, gulrot, kålrot og persillerot.
Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.