Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Honningmarinade

Honningmarinade

Ingredienser

porsjoner

Nok til å marinere ca. 800 g kjøtt eller fisk.

  • 2 ss honning
  • 2 ss sennep
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss hakket, frisk koriander
  • 1 ss sitronsaft
  • 4 ss olivenolje
  • 0,5 ts kvernet pepper

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En nydelig honningmarinade med sennep, hvitløk og koriander. Kan brukes til all slags kjøtt og fisk. På grunn av honningen kan det være lurt å pensle med marinaden mot slutten av steketiden framfor å marinere før grilling. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Nok til å marinere ca. 800 g kjøtt eller fisk.

  • 2 ss honning
  • 2 ss sennep
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss hakket, frisk koriander
  • 1 ss sitronsaft
  • 4 ss olivenolje
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: 5 smaksbomber og en guilty pleasure

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 21.11.2024 12:03:38