Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hvitløksmarinade

Hvitløksmarinade

Ingredienser

porsjoner

Med 1 porsjon av denne marinaden kan du marinere ca. 800 g kjøtt eller fisk.

  • 6 båter finhakket hvitløk
  • 1 ts syltede grønne pepperkorn
  • 1 ss frisk oregano
  • 1 ss frisk timian
  • 1 dl nøytral olje

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hvitløk gir masse smak og egner seg godt i marinade til for eksempel lam. Men denne marinaden kan du godt også bruke til skalldyr eller fisk på grillen.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Med 1 porsjon av denne marinaden kan du marinere ca. 800 g kjøtt eller fisk.

  • 6 båter finhakket hvitløk
  • 1 ts syltede grønne pepperkorn
  • 1 ss frisk oregano
  • 1 ss frisk timian
  • 1 dl nøytral olje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruk gjerne plastpose å marinere i (om det ikke er koteletter eller andre stykker med bein). Ha kjøtt eller fisk og marinade i en zip-lock-pose og lukk godt. Klem ut så mye luft som mulig. Legg posen på et fat for å unngå søl. 

Du kan også bruke tørkede urter i marinaden. Bløtlegg dem i sitronsaft en stund før du blander med resten av ingrediensene. 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB15 23.11.2024 09:00:22