Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Lammeskank er i utgangspunktet ikke mør, men etter noen timers varmebehandling fremstår den som et smakfullt, saftig og mørt kjøttstykke. Her er oppskriften til deg som har god tid, men som allikevel ikke vil bruke lang tid på kjøkkenet.
Du trenger: Lammeskanker, paprika, hvitvin, chili, hvitløk, rosmarin, rosèpepper, pepper og salt.
Server saftige lammeskanker og fyldig saus med noen skiver godt brød og eventuelt grønnsaker i staver. Sausen passer perfekt som en dip.
Ølbraiserte lammeskanker er en veldig populær oppskrift, så ta en titt på den også!
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.