Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet kveite med asparges

Hvitvinssaus

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ss smør eller nøytral olje
  • 2,5 dl tørr hvitvin
  • 3 dl kremfløte eller matfløte
  • 150 g smør
  • 2 ss friske urter for eksempel persille, dill eller estragon
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ekte hvitvinssaus eller beurre blanc er en klassisk saus til dampet og stekt hvit fisk, skalldyr, frisk asparges, og kylling. Dette er en grunnsaus som kan serveres som den er, eller smakes til med ulike urter ,eller en raus klatt kaviar. Pass på at sausen ikke blir for varm etter at smøret er tilsatt, da vil den sprekke!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ss smør eller nøytral olje
  • 2,5 dl tørr hvitvin
  • 3 dl kremfløte eller matfløte
  • 150 g smør
  • 2 ss friske urter for eksempel persille, dill eller estragon

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Grillet kveite med asparges

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB15 27.07.2024 14:29:48