Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Indrefilet av rein med soppstuing

Ingredienser

porsjoner

Soppstuing:

  • 500 g aromasopp , eller sjampinjong
  • 1 stk. løk
  • 1 ss smør til steking
  • 3 dl kremfløte eller créme fraîche
  • 1 ss soyasaus
  • 2 stilker frisk timian

Tilbehør:

  • 400 g småpoteter
  • 2 ss smør
  • 1 ss finhakket frisk persille
  • 0,5 ts salt , gjerne flaksalt
  • 4 ss rørt tyttebær
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 3138 kcal
Fett 48 g
Protein 259 g
Karbohydrater 360 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Indrefilet av reinsdyr er et magisk mørt stykke kjøtt. Sammen med kremet soppstuing og småpoteter har du en deilig rett du kan servere til gjestene dine. Vilt godt, fra naturen!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Soppstuing:

  • 500 g aromasopp , eller sjampinjong
  • 1 stk. løk
  • 1 ss smør til steking
  • 3 dl kremfløte eller créme fraîche
  • 1 ss soyasaus
  • 2 stilker frisk timian

Tilbehør:

  • 400 g småpoteter
  • 2 ss smør
  • 1 ss finhakket frisk persille
  • 0,5 ts salt , gjerne flaksalt
  • 4 ss rørt tyttebær
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 3138 kcal
Fett 48 g
Protein 259 g
Karbohydrater 360 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server indrefilet av rein i skiver med soppstuing, poteter, tyttebær og frisk timian. Dryss gjerne på litt nykvernet pepper før servering. 

Indrefilet av rein med soppstuing

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 21.11.2024 15:01:27