Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Innbakt kremet kyllingsuppe

Innbakt kremet kyllingsuppe

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. kyllingfilet
  • 6 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 2 dl hvitvin
  • 2 dl kremfløte eller crème fraîche
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 ss finhakket frisk estragon
  • 1 stk. gulrot i 4 cm. lange tynne strimler
  • 3 stk. vårløk i tynne strimler
  • 150 g frisk sjampinjong i skiver
  • 125 g frosne erter
  • 1 pk butterdeig
  • 1 stk. egg til pensling
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1068 kcal
Fett 60 g
Protein 73 g
Karbohydrater 47 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Har du noen gjester du vil gjøre litt ekstra stas på, bør du prøve deg på denne kremede kyllingsuppen med butterdeigslokk.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. kyllingfilet
  • 6 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 2 dl hvitvin
  • 2 dl kremfløte eller crème fraîche
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 ss finhakket frisk estragon
  • 1 stk. gulrot i 4 cm. lange tynne strimler
  • 3 stk. vårløk i tynne strimler
  • 150 g frisk sjampinjong i skiver
  • 125 g frosne erter
  • 1 pk butterdeig
  • 1 stk. egg til pensling
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1068 kcal
Fett 60 g
Protein 73 g
Karbohydrater 47 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB15 21.11.2024 07:25:15