Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Italiensk konfektkake

Italiensk konfektkake

Ingredienser

1  porsjoner

Av denne kaken får du ca. 12 porsjoner.

  • 350 g hakket kokesjokolade
  • 115 g kremost naturell
  • 3 ss matfløte
  • 1 stk. appelsin
  • 115 g tørkede jordbær
  • 55 g tørket aprikos
  • 115 g amarettikjeks
  • 1 ss solsikkeolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 11051 kcal
Fett 523 g
Protein 241 g
Karbohydrater 1332 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Konfekt er snadder, og enda bedre når den kommer i denne størrelsen. Server den ved siden av god kaffe, og skjær tynne skiver.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

Av denne kaken får du ca. 12 porsjoner.

  • 350 g hakket kokesjokolade
  • 115 g kremost naturell
  • 3 ss matfløte
  • 1 stk. appelsin
  • 115 g tørkede jordbær
  • 55 g tørket aprikos
  • 115 g amarettikjeks
  • 1 ss solsikkeolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 11051 kcal
Fett 523 g
Protein 241 g
Karbohydrater 1332 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Hvelv kaken ut av bollen. Skjær tynne skiver til servering.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB14 12.12.2024 07:27:24