Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kalkunfilet med calvadossaus

Kalkunfilet med calvadossaus

Ingredienser

8  porsjoner

Calvadossaus:

  • 3 ss smør
  • 3 ss brunt sukker
  • 1 stk. hønsebuljongterning
  • 5 dl eplejuice
  • 3 ss rosiner
  • ca. 2 ss maisenna
  • ca. 1 dl kremfløte
  • ca. 4 ss calvados eller konjakk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 426 kcal
Fett 17 g
Protein 43 g
Karbohydrater 21 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Calvadossausen lages av eplejus, hønsebuljong, fløte - og en liten skvett calvados som setter en fin spiss på smaken. Har du ikke calvados kan du like gjerne bruke konjakk.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

8  porsjoner

Calvadossaus:

  • 3 ss smør
  • 3 ss brunt sukker
  • 1 stk. hønsebuljongterning
  • 5 dl eplejuice
  • 3 ss rosiner
  • ca. 2 ss maisenna
  • ca. 1 dl kremfløte
  • ca. 4 ss calvados eller konjakk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 426 kcal
Fett 17 g
Protein 43 g
Karbohydrater 21 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kalkunfilet med brokkolibuketter, bakte epler, calvadossaus og kokte poteter.

Kalkunfilet med calvadossaus - høydebilde

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB15 21.11.2024 12:06:11