Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tartar med jalapeno og potetgull

Kålrot med eggekrem til tapas

Ingredienser

porsjoner

Eggekrem:

  • 6 stk. eggeplomme fra frosne egg
  • 2 ss revet frisk pepperrot
  • saft av 0,5 stk. sitron

Kålrot:

  • 0,5 stk. kålrot

Tilbehør:

  • 20 g karse eller spirer

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En liten og lekker snack til tapasen - skivet kålrot fylt eggekrem og pepperrot. Server den til forrett, eller som en smårett på tapasbordet. Dette er Kokkens Jul, ved Aron Espeland. Julekos på stjernenivå!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Eggekrem:

  • 6 stk. eggeplomme fra frosne egg
  • 2 ss revet frisk pepperrot
  • saft av 0,5 stk. sitron

Kålrot:

  • 0,5 stk. kålrot

Tilbehør:

  • 20 g karse eller spirer

Slik gjør du

I denne oppskriften trenger du fryste egg, så legg hele egg i fryseren over natten før du starter. 

Dette er en av flere oppskrifter fra Kokkens Jul, en Youtube-serie fra MatPrat. Se hele serien her!

trinn du kan merke av

Legg på litt frisk karse eller spirer over pepperrotkremen, og server!

Dette er én av tre retter kokk Aron Espeland disker opp med i denne runden av Kokkens Jul. Sjekk også ut tartar med jalapeño og potetgull og croquette med pinnekjøtt.

Tartar med jalapeno og potetgull

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB14 26.12.2024 10:58:28