Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kalveschnitzel

Kalveschnitzel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g flatbiff av kalv
  • 5 ts honningsennep
  • 8 stk. laurbærblad
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts grovmalt pepper
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 1 dl tørr hvitvin eller kalvekraft
  • 1 ss smør
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 433 kcal
Fett 22 g
Protein 43 g
Karbohydrater 7 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En tradisjonell klassiker som smaker kjempegodt. Dette er festmat for mange, men kan selvsagt også nytes på en hverdag!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g flatbiff av kalv
  • 5 ts honningsennep
  • 8 stk. laurbærblad
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts grovmalt pepper
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 1 dl tørr hvitvin eller kalvekraft
  • 1 ss smør
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 433 kcal
Fett 22 g
Protein 43 g
Karbohydrater 7 g

Slik gjør du

Beregn 2 tynne biffskiver til hver, ca. 1 cm.
trinn du kan merke av

Server med tomatsalat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB15 21.11.2024 07:27:04