Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Klippfisk med urter og varm fennikelsalat

Klippfisk med urter og varm fennikelsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g ferdig utvannet klippfisk
  • 1 bunt bladpersille
  • 4 kvister frisk timian
  • 4 stilker frisk oregano eller basilikum
  • 1 stk. egg
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss smør

Varm fennikelsalat:

  • 1 stk. fennikel
  • 1 bunt reddik
  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. vårløk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 stk. lime
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 306 kcal
Fett 13 g
Protein 44 g
Karbohydrater 5 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Skal du tilberede klippfisk på en annen måte enn på den tradisjonelle måten med tomat, løk og poteter, kan det være lurt å vanne ut fisken litt mer. Her har vi panert klippfiskstykkene i egg og urter, og stekt dem i panne. En deilig og lett rett med masse smak.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g ferdig utvannet klippfisk
  • 1 bunt bladpersille
  • 4 kvister frisk timian
  • 4 stilker frisk oregano eller basilikum
  • 1 stk. egg
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss smør

Varm fennikelsalat:

  • 1 stk. fennikel
  • 1 bunt reddik
  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. vårløk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 stk. lime
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 306 kcal
Fett 13 g
Protein 44 g
Karbohydrater 5 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB13 26.12.2024 22:35:42