Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Krumkaker som nyttårssnack

Krumkaker med rømme og rogn

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. krumkake
  • 0,5 dl seterrømme
  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 80 g sort lodderogn
  • 1 kvist frisk dill

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Krumkaker kan spises de er eller fylt med pisket krem og syltetøy. Men hva med å prøve dem som en liten forrett i juleselskapet eller på nyttårsfesten?

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. krumkake
  • 0,5 dl seterrømme
  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 80 g sort lodderogn
  • 1 kvist frisk dill

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Krumkaker som nyttårssnack
Krumkaker som nyttårssnack
Krumkaker som nyttårssnack

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB13 27.12.2024 01:05:28