Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Krumkaker som nyttårssnack

Krumkaker med rømme og rogn

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. krumkake
  • 0,5 dl seterrømme
  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 80 g sort lodderogn
  • 1 kvist frisk dill

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Krumkaker kan spises de er eller fylt med pisket krem og syltetøy. Men hva med å prøve dem som en liten forrett i juleselskapet eller på nyttårsfesten?

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. krumkake
  • 0,5 dl seterrømme
  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 80 g sort lodderogn
  • 1 kvist frisk dill

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Krumkaker som nyttårssnack
Krumkaker som nyttårssnack
Krumkaker som nyttårssnack

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB13 07.04.2025 22:09:31 handleliste stengt