Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Krustader med pinnekjøtt

Krustader med pinnekjøtt

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g potet , gjerne mandelpotet
  • 1 ss kremfløte eller melk
  • ca. 100 g ferdigdampet pinnekjøtt
  • 0,5 dl skalldyrkraft
  • 12 stk. mini krustader

Topping:

  • 0,5 dl seterrømme
  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bare litt pinnekjøttrester til overs? Disse små munnfullene passer perfekt til romjulfesten som en lekker forrett eller som juletapas. Kombinasjonen av pinnekjøtt og skalldyrkraft er knallgod, og sammen med myk potetmos, sprø krustader og løk blir dette garantert en hit blant gjestene dine.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g potet , gjerne mandelpotet
  • 1 ss kremfløte eller melk
  • ca. 100 g ferdigdampet pinnekjøtt
  • 0,5 dl skalldyrkraft
  • 12 stk. mini krustader

Topping:

  • 0,5 dl seterrømme
  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Krustadene kan også serveres uten potetmosen i bunn, hvis du ikke har et par poteter liggene på lur fra julemiddagen. 

Krustader med pinnekjøtt

Vurder oppskriften

Podcast-episode:

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.13858, server:MP-PRD-WEB11 18.04.2025 17:01:47 handleliste stengt