Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Krydrede kyllingspyd med paprika

Krydrede kyllingspyd med paprika

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kylling lårfilet
  • 3 ss tempero baiano (se under)
  • 3 ss nøytral olje
  • 1 stk. rød paprika , i terninger

Tempero baiano:

  • 2 ts grovkvernet pepper
  • 2 ts tørket oregano
  • 2 ts tørket merian
  • 2 ts tørket persille
  • 2 ts spisskummenfrø
  • 1 ts revet muskatnøtt
  • 2 stk. laurbærblad , i biter

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Oversetter man «små grillspyd» til brasiliansk, blir det «espetinhos». Vi har krydret våre espetinhos med Tempero baiano, en krydderblanding fra delstaten Bahia.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kylling lårfilet
  • 3 ss tempero baiano (se under)
  • 3 ss nøytral olje
  • 1 stk. rød paprika , i terninger

Tempero baiano:

  • 2 ts grovkvernet pepper
  • 2 ts tørket oregano
  • 2 ts tørket merian
  • 2 ts tørket persille
  • 2 ts spisskummenfrø
  • 1 ts revet muskatnøtt
  • 2 stk. laurbærblad , i biter

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Ryktet sier at på ethvert sted i Brasil der det samler seg mer enn tretti mennesker, finnes det minst én grillspydselger. Det er ikke stort som trengs – en liten kullgrill, biter av krydret kjøtt og små, bløtlagte grillspyd av tre.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB15 21.12.2024 13:48:34