Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kveite med lime, løk og kapers

Kveite med lime, løk og kapers

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g kveitefilet
  • 1 ts salt
  • 1 ts malt hvit pepper
  • 2 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 2 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 1 dl hvitvin
  • 4 ss olivenolje
  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 2 ss kapers
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 1 ss finhakket frisk kruspersille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 379 kcal
Fett 22 g
Protein 35 g
Karbohydrater 5 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kveite er en fantastisk smakfull og delikat fisk, hvit og fast i kjøttet. Baker du den på bakepapir i stekeovnen tar du vare på alle de gode smakene, og frigjør plass på komfyren til å forberede tilbehøret. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g kveitefilet
  • 1 ts salt
  • 1 ts malt hvit pepper
  • 2 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 2 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 1 dl hvitvin
  • 4 ss olivenolje
  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 2 ss kapers
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 1 ss finhakket frisk kruspersille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 379 kcal
Fett 22 g
Protein 35 g
Karbohydrater 5 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne med kokte poteter.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Alt blir bedre med

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 21.11.2024 11:25:31