Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Dette må det være en gal amerikaner som har funnet på. Praktisk, morsomt, kreativt og veldig godt. Genialt egentlig! En hel kylling blir grillet og røykt fra utsiden og dampet fra innsiden, noe som gjør absolutt hele kyllingen sprø og saftig.
Lag din egen rub - da kan du variere de ulike ingrediensene og lage din egen spesial-rub!
Istedenfor ølboks kan man også bruke forskjellige stativer som er å få kjøpt i butikker som selger grilltilbehør. Istedenfor øl kan man også bruke cider eller eplemost.
Server gjerne øldampet kylling med grillede grønnsaker som rødløk, mais, squash, vårløk og sitron.
Kyllingen kan også stekes i stekeovnen - plasser kyllingen i en langpanne og sett den lavt i stekeovnen på 220 °C. Stek den i 30 minutter, senk varmen til 180 °C og stek videre i ca. 30-50 minutter til, avhengig av størrelsen på kyllingen.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.