Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllinglever med bacon

Kyllinglever med bacon

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g kyllinglever
  • 6 skiver bacon
  • 6 blader frisk basilikum
  • 1 stilk frisk rosmarin
  • 2 ss nøytral olje til steking
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllinglever smaker mildt og nydelig, og sammen med bacon og urter blir dette en herlig liten tapasrett. Server den som den er, eller med en skål aïoli ved siden av.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g kyllinglever
  • 6 skiver bacon
  • 6 blader frisk basilikum
  • 1 stilk frisk rosmarin
  • 2 ss nøytral olje til steking
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server retten som tapas eller snacks.

Kyllinglever finner du i frysedisken i mange dagligvarebutikker.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • David Karoliussen

    Mulig å steke de i ovnen istedet?

    • Cecilie Maske

      Hei, David! Ja, det går helt fint. Legg på bakepapir og stek på 200 grader til baconet er gyllenbrunt og sprøtt. Hilsen Cecilie, MatPrat

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB15 14.03.2025 10:14:01 handleliste stengt