Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Norsk lammekjøtt setter preg på denne deilige og mettende suppen. Forkokte byggryn er raske å tilberede, og er et flott alternativ til poteter. Har du ikke lammekraft, kan du godt bruke kylling- eller oksekraft.
I denne oppskriften kan du også bruke benfritt grytekjøtt av fårestek.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.