Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Lammecarré er en klassisk rett som de aller fleste setter pris på. Her viser vi deg steg for steg hvordan du selv kan diske opp med en perfekt stekt lammecarré. Forberedelsen tar litt tid, men til gjengjeld sitter du igjen med et fantastisk måltid.
Lite stekt: 55 °CMedium: 60-65 °CMedium pluss: 70 °CGjennomstekt: 75 °C
Server lammecarré med persimonchutney, karamellisert løk eller prøv en spennende soyaglasert lammecarré med pære.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.