Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammecarré med blomkålpuré

Lammecarré med blomkålpuré

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. lammecarré à ca 350 gram
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss smør eller margarin til steking
  • 4 båter hvitløk

Urteskorpe:

  • 200 g daggammelt brød
  • 2 båter hvitløk
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 1 bunt bladpersille
  • 30 g pinjekjerner
  • 10 g revet parmesan
  • 50 g smør

Blomkålpuré:

  • 1 stk. blomkål
  • 1 ss smør
  • 0,5 dl kremfløte
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts malt hvit pepper
  • 0,5 ss smør til steking
  • 1 ts olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 859 kcal
Fett 63 g
Protein 42 g
Karbohydrater 28 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Lammecarré er en av de aller edleste stykkene av lam. Servert med supersmooth blomkålpuré med på laget blir dette en vinner på gjestebordet.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. lammecarré à ca 350 gram
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss smør eller margarin til steking
  • 4 båter hvitløk

Urteskorpe:

  • 200 g daggammelt brød
  • 2 båter hvitløk
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 1 bunt bladpersille
  • 30 g pinjekjerner
  • 10 g revet parmesan
  • 50 g smør

Blomkålpuré:

  • 1 stk. blomkål
  • 1 ss smør
  • 0,5 dl kremfløte
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts malt hvit pepper
  • 0,5 ss smør til steking
  • 1 ts olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 859 kcal
Fett 63 g
Protein 42 g
Karbohydrater 28 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server lammecarré med blomkålpuré og gjerne noen gode poteter.

Vi anbefaler også oppskriften på lammecarré med honningglaserte rotgrønnsaker og rødvinssaus. Det smaker nydelig!

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 22.11.2024 16:46:24