Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Ytrefileten er en av de mest ettertraktede delene av lammet. Mør, smakfull og delikat er den manges førstevalg når noe stort skal markeres. Fileten passer utmerket sammen med andre kraftige smaker som for eksempel sopp og rødvinssaus.
Server lammefilet i skiver med urtefylte sjampinjonger og röstipoteter.
Istedet for ytrefilet av lam (lammefilet) kan du også bruke fårefilet.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.