Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammekoteletter Navarra

Lammekoteletter Navarra

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 150 g kokt skinke i terninger
  • 2 båter hvitløk
  • 1 bunt bladpersille
  • 8 stk. lammekotelett
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 0,5 stk. sitron (kun revet skall)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lammekoteletter kan lages på utallige måter. Her har de fått følge av tomater, hvitløk og sitron.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 150 g kokt skinke i terninger
  • 2 båter hvitløk
  • 1 bunt bladpersille
  • 8 stk. lammekotelett
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 0,5 stk. sitron (kun revet skall)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med ris eller pasta.

Sitronsmaken i denne retten er ganske fremtredende. Derfor er det lurt å smake seg frem. Et alternativ til kokt skinke kan være spekeskinke.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Frank Sønslien

    Hadde ikke bladpersille, brukte ruccola i stedet. Det gikk helt fint.

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB12 14.03.2025 01:02:53 handleliste stengt