Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammekoteletter Navarra

Lammekoteletter Navarra

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 150 g kokt skinke i terninger
  • 2 båter hvitløk
  • 1 bunt bladpersille
  • 8 stk. lammekotelett
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 0,5 stk. sitron (kun revet skall)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1005 kcal
Fett 75 g
Protein 74 g
Karbohydrater 7 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lammekoteletter kan lages på utallige måter. Her har de fått følge av tomater, hvitløk og sitron.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 150 g kokt skinke i terninger
  • 2 båter hvitløk
  • 1 bunt bladpersille
  • 8 stk. lammekotelett
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 0,5 stk. sitron (kun revet skall)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1005 kcal
Fett 75 g
Protein 74 g
Karbohydrater 7 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med ris eller pasta.

Sitronsmaken i denne retten er ganske fremtredende. Derfor er det lurt å smake seg frem. Et alternativ til kokt skinke kan være spekeskinke.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 22.11.2024 16:52:20