1. Ta ut låret og la det ligge på benken i en time så det rekker og temperere seg.
2. forvarm ovnen til 125 grader.
3. Gni lammelåret inn med salt, pepper, five spice, brunt sukker og eddik. Skrell hvitløken og skjær den i skiver, lag små lommer i steken og stikk hvitløken inn.
4. Sett steken over i en ildfast form og hell i vann. Stek den til en kjernetemperatur på 70 grader, pakk inn i folie og hvil i 15 minutter. Spar på kraften som blir igjen i formen, den skal brukes i grønnsakene.
5. Mens steken hviler settes ovnen på 230 grader.
6. Kutt løk, vårløk, aspargesbønner og paprika i store biter og brokkoli i store buketter.
7. Bland alt sammen med litt olje og fordel dette i en ildfast form, stek det i ca. 8 minutter til grønnsakene har fått en fin farge.
8. Når grønnsakene er ferdig blandes det inn hoisinsaus, sitron og resten av kraften fra låret.
9. Server gjerne med en god sala1. Ta ut låret og la det ligge på benken i en time så det rekker og temperere seg.
2. forvarm ovnen til 125 grader.
3. Gni lammelåret inn med salt, pepper, five spice, brunt sukker og eddik. Skrell hvitløken og skjær den i skiver, lag små lommer i steken og stikk hvitløken inn.
4. Sett steken over i en ildfast form og hell i vann. Stek den til en kjernetemperatur på 70 grader, pakk inn i folie og hvil i 15 minutter. Spar på kraften som blir igjen i formen, den skal brukes i grønnsakene.
5. Mens steken hviler settes ovnen på 230 grader.
6. Kutt løk, vårløk, aspargesbønner og paprika i store biter og brokkoli i store buketter.
7. Bland alt sammen med litt olje og fordel dette i en ildfast form, stek det i ca. 8 minutter til grønnsakene har fått en fin farge.
8. Når grønnsakene er ferdig blandes det inn hoisinsaus, sitron og resten av kraften fra låret.
9. Server gjerne med en god salat og ris