Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sitronmarinert kyllingfilet

Limemarinert kylling

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. kylling (ca. 1200 g)
  • 50 g smør

Lime-marinade:

  • 1 dl olivenolje
  • saften av 2 stk. lime
  • 1 bunt frisk kruspersille
  • 2 båter presset hvitløk

Persillesaus:

  • 2 stk. sjalottløk
  • 1 ss smør
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
  • 4 dl tørr hvitvin
  • 2 stk. eggeplomme
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lime i marinade gir herlig smak. Lag limemarinert kylling av hel kylling som du deler i serveringsstykker, eller bruk ferdig oppdelte kyllinglår.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. kylling (ca. 1200 g)
  • 50 g smør

Lime-marinade:

  • 1 dl olivenolje
  • saften av 2 stk. lime
  • 1 bunt frisk kruspersille
  • 2 båter presset hvitløk

Persillesaus:

  • 2 stk. sjalottløk
  • 1 ss smør
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
  • 4 dl tørr hvitvin
  • 2 stk. eggeplomme
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server limemarinert kylling med kokte rotgrønnsaker og kokte poteter.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 21.11.2024 16:48:20