Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tradisjonelt amerikansk cornbread - maisbrød

Maisbrød

Ingredienser

porsjoner

Av 1 porsjon deig får du ett brød

Deig:

  • 50 g bacon i terninger
  • 2 stk. ferske jalapeño
  • 180 g hvetemel
  • 180 g maismel
  • 2 ts bakepulver
  • 40 g sukker
  • 1 ts salt
  • 2 stk. egg
  • 2,5 dl melk
  • 50 g smeltet smør

Topping:

  • 1 stk. fersk jalapeño i skiver til pynt

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Cornbread, eller maisbrød, er en spennende bakst som kombinerer europeiske baketradisjoner med amerikanske råvarer. Brukes gjerne som tilbehør til gryter.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Av 1 porsjon deig får du ett brød

Deig:

  • 50 g bacon i terninger
  • 2 stk. ferske jalapeño
  • 180 g hvetemel
  • 180 g maismel
  • 2 ts bakepulver
  • 40 g sukker
  • 1 ts salt
  • 2 stk. egg
  • 2,5 dl melk
  • 50 g smeltet smør

Topping:

  • 1 stk. fersk jalapeño i skiver til pynt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server maisbrødet alene eller som tilbehør til chiligryter eller andre middagsretter.

Tradisjonelt amerikansk cornbread - maisbrød

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB13 02.04.2025 19:14:44 handleliste stengt