Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mangosaus

Mangosaus

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. mango
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 1 ss finhakket rød chili
  • ca. 1 ts sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 67 kcal
Fett 0 g
Protein 1 g
Karbohydrater 14 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Vi anbefaler å bruke mangosaus på biffsandwich, ellers passer også sausen ypperlig på et bord med fondue eller grillmat. Da ker det godt med mange forskjellige sauser, dipper og smaker. Her vil en fruktbasert saus komme til sin rett.

 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. mango
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 1 ss finhakket rød chili
  • ca. 1 ts sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 67 kcal
Fett 0 g
Protein 1 g
Karbohydrater 14 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Denne dressing gjør seg best med en søt mango, gjerne en pakistansk mango når den er i sesong. Hvis du ikke får tak i det så kan du halvere sitronsaften og doble sukkermengden.
Denne dressing gjør seg best med en søt mango, gjerne en pakistansk mango når den er i sesong. Hvis du ikke får tak i det så kan du halvere sitronsaften og doble sukkermengden.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB13 21.11.2024 16:57:23