Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Marinert kalkunfilet med grønnsaksform

Marinert kalkunfilet med grønnsaksform

Ingredienser

8  porsjoner

Marinade:

  • 4 ss frisk mynte
  • 4 ss bladpersille
  • 4 ss frisk koriander
  • 2 båter grovhakkede hvitløk
  • saft og finrevet skall av 1 stk. sitron
  • 1 ts malt spisskummen
  • 0,5 dl olivenolje
  • 1 dl hvitvin
  • 1 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper

Grønnsaksform:

  • 1 stk. aubergine
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. gul squash
  • 1 stk. tomat
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ts tørket timian
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 100 g fersk mozzarella
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 389 kcal
Fett 17 g
Protein 48 g
Karbohydrater 4 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Marinert helstekt kalkunfilet med urter og krydder og en spennende grønnsaksform full av smak er festmat alle elsker. Denne grønnsaksformen kalles «tian» og stammer fra Provence. Den passer perfekt sammen med det milde, saftige kalkunkjøttet.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

8  porsjoner

Marinade:

  • 4 ss frisk mynte
  • 4 ss bladpersille
  • 4 ss frisk koriander
  • 2 båter grovhakkede hvitløk
  • saft og finrevet skall av 1 stk. sitron
  • 1 ts malt spisskummen
  • 0,5 dl olivenolje
  • 1 dl hvitvin
  • 1 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper

Grønnsaksform:

  • 1 stk. aubergine
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. gul squash
  • 1 stk. tomat
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ts tørket timian
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 100 g fersk mozzarella
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 389 kcal
Fett 17 g
Protein 48 g
Karbohydrater 4 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Velg grønnsaker med omtrent samme diameter.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB13 21.11.2024 12:19:48