Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mini pavlova med lune bjørnebær

Mini pavlova med lune bjørnebær

Ingredienser

porsjoner

Marengsbunner:

  • 4 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 250 g sukker , gjerne finkornet
  • 2 ss maisenna
  • 1 ts hvitvinseddik

Eggekrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 dl melk
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ss maisenna
  • 3 stk. gelatinplater
  • 1,5 dl kremfløte

Lune bjørnebær:

  • 0,5 dl sukker
  • 400 g frosne bjørnebær , eventuelt skogsbær
  • frø fra 1 stk. vaniljestang
  • 1 stk. hel kanel
  • eventuelt saft fra ca. 0,25 stk. sitron
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 418 kcal
Fett 14 g
Protein 8 g
Karbohydrater 64 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pavlova er en favoritt! Sprø marengs med en seig og god kjerne i små porsjoner, toppet med fløyelsmyk eggekrem og lune bjørnebær - altså; en perfekt dessert til jul eller nyttår!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Marengsbunner:

  • 4 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 250 g sukker , gjerne finkornet
  • 2 ss maisenna
  • 1 ts hvitvinseddik

Eggekrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 dl melk
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ss maisenna
  • 3 stk. gelatinplater
  • 1,5 dl kremfløte

Lune bjørnebær:

  • 0,5 dl sukker
  • 400 g frosne bjørnebær , eventuelt skogsbær
  • frø fra 1 stk. vaniljestang
  • 1 stk. hel kanel
  • eventuelt saft fra ca. 0,25 stk. sitron
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 418 kcal
Fett 14 g
Protein 8 g
Karbohydrater 64 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Pavlova 3a
Pavlova 3b

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 07:21:24