Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Miniburger med røkt reinsdyrfilet

Miniburger med røkt reinsdyrfilet

Ingredienser

porsjoner

Hamburgerbrød:

  • 250 g hvetemel
  • 0,5 pk tørrgjær
  • 0,5 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 1,25 dl melk
  • 0,5 dl vann
  • 25 g smør
  • 2 ss svarte sesamfrø

Tilbehør:

  • 0,25 stk. finsnittet rødkål
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 200 g kremost naturell
  • 0,25 bunt frisk mynte
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En miniburger med røkt reinsdyrkjøtt er en morsom og smakfull godbit du kan servere som en forrett, på et tapasbord eller som en liten snacks. Oppskriften gir ca. 20 stk.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Hamburgerbrød:

  • 250 g hvetemel
  • 0,5 pk tørrgjær
  • 0,5 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 1,25 dl melk
  • 0,5 dl vann
  • 25 g smør
  • 2 ss svarte sesamfrø

Tilbehør:

  • 0,25 stk. finsnittet rødkål
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 200 g kremost naturell
  • 0,25 bunt frisk mynte
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Reinsdyrfilet med portvinssaus 3a
Reinsdyrfilet med portvinssaus 3b

Reinsdyrfileten er lite stekt på 53-55 °C, medium på 60 °C, medium pluss på 65-70 °C og gjennomstekt på 75 °C. 

Rødkål 3a

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB12 14.03.2025 01:19:01 handleliste stengt