Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Er du på utkikk etter en lekker og smakfull dessert som kan lages ferdig i god tid? Her har du en nydelig mokkamousse med smak av kaffe og sjokolade - perfekt avslutning på et forseggjort måltid.
Bruk eggeskallet når du skiller eggeplommer og -hviter. Ved hudkontakt kan det komme litt fett i eggehvitene, og det kan gjøre dem vanskelige å stivpiske. Om du får eggeplomme i hvitene er den lett å fjerne med skallet.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.