Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mulled wine

Mulled wine

Ingredienser

porsjoner
  • 15 stk. hel nellik
  • 1 stk. appelsin
  • 2 stk. sitron
  • 60 g brunt sukker
  • 3 stk. hel kanel
  • 5 dl vann
  • 1 flaske rødvin
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 139 kcal
Fett 0 g
Protein 1 g
Karbohydrater 15 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Mulled wine, en engelsk fetter av vår gløgg. Den er perfekt til selskapeligheter vinterstid, og er ikke så søt som gløggen.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 15 stk. hel nellik
  • 1 stk. appelsin
  • 2 stk. sitron
  • 60 g brunt sukker
  • 3 stk. hel kanel
  • 5 dl vann
  • 1 flaske rødvin
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 139 kcal
Fett 0 g
Protein 1 g
Karbohydrater 15 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Gi gjerne bort Mulled wine i gave. Kok flasker med lufttette lokk i noen minutter. Ta dem opp og la de lufttørke seg litt. Ha over varm mulled wine, men flaskene fortsatt er varme. Forsegl med lufttett lokk.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12276, server:MP-PRD-WEB12 03.12.2024 18:16:34