Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Oksefilet Wellington

Oksefilet Wellington

Ingredienser

porsjoner

Soppfyll:

  • 150 g frisk sjampinjong
  • 2 stk. finhakket sjalottløk
  • 2 ss smør
  • 3 ss finhakket bladpersille
  • 2 dl fersk brødrasp
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Til innbaking:

  • 1 pk frossen butterdeig
  • 1 stk. egg
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 723 kcal
Fett 40 g
Protein 52 g
Karbohydrater 37 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (25)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Beef Wellington er en ekte klassiker som regnes som et c-moment på kjøkkenet. Dette eren rett du virkelig kan briljere med! Ta deg god tid og kos deg med tilberedningen, og vi vi garanterer at du kan sole deg i glansen fra gjestenes beundrende blikk! 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner

Soppfyll:

  • 150 g frisk sjampinjong
  • 2 stk. finhakket sjalottløk
  • 2 ss smør
  • 3 ss finhakket bladpersille
  • 2 dl fersk brødrasp
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Til innbaking:

  • 1 pk frossen butterdeig
  • 1 stk. egg
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 723 kcal
Fett 40 g
Protein 52 g
Karbohydrater 37 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med honningglaserte rotgrønnsaker og rødvinssaus. Små, stekte poteter smaker også godt til. 

Oksefilet Wellington

 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 23.11.2024 10:47:22